Δεσποινα Βανδη My Greece / - Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα.. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. Η αγαπημένη σταρ μιλάει για την αννα βίσση, την επιτυχία, την αποτυχία, την εκπομπή της «my greece» αλλά και για το πώς καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της δημοφιλίας εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή.

Το my greece επισκέπτεται την μαγευτική νάξο. Στο «my greece» η δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Σύρος ένα κυκλαδίτικο νησί με ζωή όλο τον χρόνο! Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε.

My Greece H Despoina Bandh Mas 3enagei Sthn Arxontissa Twn Kykladwn Cyclades24
My Greece H Despoina Bandh Mas 3enagei Sthn Arxontissa Twn Kykladwn Cyclades24 from cyclades24.gr
Το my greece επισκέπτεται την μαγευτική νάξο. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Τα αμφιθεατρικά χτισμένα σπίτια, τα υπέροχα χρώματα αλλά και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μεγαλύτερο διατηρητέο νεοκλασικό οικισμό στην ελλάδα. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης. Μια ιδιαίτερη μονομαχία προκάλεσε η δέσποινα βανδή, βάζοντας την βάσω λασκαράκη να μαγειρέψει μαζί με το σύζυγό της λευτέρη σουλτάτο. Η δέσποινα βανδή είναι ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από τον πόντο. Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την.

Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη.

Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά» μίλησε για όλους και για όλα. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά», η δέσποινα βανδή βρέθηκε στο «πρωινό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή «my greece» που παρουσιάζει στο «open». Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.

Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης. Μαζί της ο βαγγέλης δρίσκας. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά», η δέσποινα βανδή βρέθηκε στο «πρωινό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή «my greece» που παρουσιάζει στο «open». Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις.

My Greece Me Th Despoina Bandh Sthn Panemorfh Gortynia Vd Kalimera Arkadia
My Greece Me Th Despoina Bandh Sthn Panemorfh Gortynia Vd Kalimera Arkadia from www.kalimera-arkadia.gr
Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Στο my greece η δέσποινα βανδή θα έχει έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από όσους την έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. «my greece» με την δέσποινα βανδή. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου. Η δέσποινα βανδή μας ταξιδεύει στην ελλάδα μας. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της.

Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια.

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα. Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «my greece» με την δέσποινα βανδή αυτή την κυριακή στο open στις 20.00. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Η δέσποινα βανδή συναντά στο ηράκλειο την αγαπημένη ηθοποιό βάσω λασκαράκη, ξεκλειδώνουν μαζί αγαπημένους μύθους της περιοχής και κάνουν βουτιά στη μακραίωνη ιστορία του τόπου. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Αυτή την κυριακή η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Στο «my greece» η δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Σύρος ένα κυκλαδίτικο νησί με ζωή όλο τον χρόνο!

Η δέσποινα βανδή μας ταξιδεύει στην ελλάδα μας. Πρώτος σταθμός τα ιωάννινα με μια στάση στο μέτσοβο. Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά» μίλησε για όλους και για όλα. Καλεσμένη στην εκπομπή της φαίης σκορδά «το πρωινό» βρέθηκε το πρωί της τρίτης, η δέσποινα βανδή.

My Greece H Despoina Bandh Synexizei To Ta3idi Ths Sto Phlio Mikrofwno Gr
My Greece H Despoina Bandh Synexizei To Ta3idi Ths Sto Phlio Mikrofwno Gr from cdn.mikrofwno.gr
Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Σήμερα, κυριακή 23 ιουνίου, στις 20:00, στο open, η δέσποινα βανδή μέσα από το «my greece» μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Η δέσποινα βανδή, με το… δισάκι της στον ώμο και παρέα τον γνωστό σεφ και culinary expert, βαγγέλη δρίσκα, ετοιμάζονται να «οργώσουν» όλη την ελλάδα σ' ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εικόνων! Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Μια μαγική βόλτα στο νησί του φωτός. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σύρος ένα κυκλαδίτικο νησί με ζωή όλο τον χρόνο!

Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε.

Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά» μίλησε για όλους και για όλα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα. Η δέσποινα βανδή μάς ταξιδεύει στις ομορφιές της ελλάδας. Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή.

Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα my greece. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.